4e jaargang | woensdag 23 april 2014
Gebedstoerusting Huis van Gebed Elburg
vrijdag 24 augustus 2012 06:10

ELBURG  – Op zaterdag 8 september a.s. organiseert het Huis van Gebed Elburg in samenwerking met Huis van Gebed Nunspeet en interkerkelijke Werkgroep Gebed Wezep een gebedstoerusting met Jessica de Zwaan uit Oldebroek. Zij zal onderwijs geven over gebed en het belang van Huizen van Gebed.

jessica heeft haar hele leven op het zendingsveld doorgebracht. Als tiener kwam ze in aanraking met het Internationale Huis van Gebed (IHOP-KC) in Kansas City, Amerika. IHOP-KC is in 1999 begonnen met een gebedsruimte waar 24 uur per dag, 7 dagen in de week aanbidding en voorbede is.

 

Al snel na dit tienerkamp verhuisde ze naar Kansas City om fulltime te gaan werken bij IHOP. In die tijd heeft ze veel geleerd over gebed, wie God is en hoe je tijd doorbrengt aan de voeten van Jezus. Haar verlangen is o.a. om mensen te vertellen over gebedshuizen en hoe je relevant kunt zijn in je leven. We zien ernaar uit om haar met passie te horen spreken over dit onderwerp.

De bijeenkomst zal zijn in gebouw Rehoboth, Bloemstraat 18, Elburg  van 9.00 - 10.00 uur. De toegang is gratis en er zal een collecte zijn. Iedereen is van harte welkom!

Meer info: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren na te zijn ingelogd.

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Live luisteren naar LOCOfm

Liciten wigh WMPLiciten wigh WinampLiciten wigh Real

Weer

Weersverwachting
Elburg
Meer weer in Elburg

Zoeken

InloggenNieuwsvoorziening en redactie locomediagroep.nl • Zuiderzeestraatweg 498 • 8091 CT Wezep • Tel: 038 376 2981 • E-mail: info@bottercourant.nl